vind antwoord op uw vraag

Om Fytek te kunnen gebruiken, dient u eerst een account bij ons aan te maken. Dit gaat als volgt:

  1. Ga naar https://portal.fytek.nl/inloggen en klik op aanmelden.
  2. Vul de gevraagde gegevens in.
  3. Verricht de betaling via iDeal.

U ontvangt een e-mail met uw factuur en uw ingevoerde gebruikersna(a)m(en) en wachtwoord(en). Indien u de betaling heeft voldaan, heeft u direct toegang tot uw account(s).

Koppelen met het EPD Fysiomanager

Wanneer u de koppeling wilt maken tussen Fysiomanager en Fytek, dient u eenmalig uw gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Hierna is uw koppeling bruikbaar. Deze stap is noodzakelijk om uw Fysiomanager account aan uw betalingsaccount te koppelen. Tevens wordt er automatisch een e-mail verzonden naar Fysiomanager om de Fytek-knop live te zetten of live te houden. Hier kan enige vertraging in zitten vanwege de verwerkingstijd. Er wordt gestreefd dit binnen 3 werkdagen te doen.

Als er geen e-mailadres is ingevuld bij het aanmaken van een account, zullen de mails verzonden worden vanaf fytek@fysiosoft.nl. Vind u het nu gemakkelijker dat de mail van uw praktijk e-mailadres wordt verzonden dan kan dit als volgt:

In de stap waar u het oefenschema kunt verzenden, kunt u het e-mailadres aanpassen:

email-adres-veranderen-1024x428

Hieronder ziet u een close-up van de locatie waar u het e-mailadres kunt wijzigen als u Opslaan als standaard e-mail aanvinkt. Het gekozen e-mailadres zal dan standaard gebruikt worden.

close-up-email-adres-veranderen