Huiswerkoefeningen

Een simpel, snel en innovatief systeem voor het verstrekken van huiswerkoefeningen en trainingsschema’s. Digitaal én op papier. Standaard én persoonlijk.

Fytek is een webapplicatie waarmee u uw cliënten huiswerkoefeningen en trainingsschema mee kunt geven.

In Fytek vind u meer dan 2200 losse oefeningen en vele standaard programma’s.
Door de oefeningen te combineren en aan te passen kunt u een standaardprogramma maken wat helemaal naar uw wens is. Hierdoor kunt u snel en effectief de juiste oefeningen aan uw cliënten meegeven en heeft u meer tijd over voor uw cliënt en behandeling.

3. Macbook - side views

 

Fytek  kost 5,95 per therapeut per maand en wordt per 12 maanden gefactureerd. Hiervoor krijgt u Fytek huiswerkoefeningen & Fytek App.

Belangrijkste functies:

Binnen Fytek is het mogelijk om de aangemaakte huiswerkoefeningen (en in de nabije toekomst ook de trainingsschema’s) te mailen naar de patient. Om een grote groep patiënten die niet beschikt over digitale mogelijkheden, zal er altijd een mogelijkheid blijven om de oefeningen te printen en mee te geven. Bij een eventuele koppeling met uw EPD is het in sommige gevallen ook mogelijk de oefeningen hierin op te slaan in pdf-formaat. Abakus is hier een voorbeeld van.
Wanneer de cliënt de Fytek App gebruikt, kan hij of zij hier de vas score invullen per oefening. Deze gegevens zullen in de Fytek Monitor gedeeld worden met de therapeut. Hiermee kunt u beter de huiswerkoefeningen of trainingsschema’s optimaal aanpassen.
Fytek heeft een aantal kant-en-klare standaardprogramma’s in de software opgenomen. In de toekomst zult u hier steeds meer EBP huiswerkoefeningen of trainingsschema’s zien verschijnen. De standaardprogramma’s zijn altijd te personaliseren per patiënt, het is de snelste manier om oefeningen mee te geven.
Binnen Fytek is het mogelijk om veel meegegeven huiswerkoefeningen in een standaardprogramma op te slaan. Dit scheelt veel tijd en indien nodig kunnen de oefeningen altijd aangepast worden aan de patiënt. Deze standaardprogramma’s kunt u ook delen met collega’s als ze bijvoorbeeld voor een specifiek protocol gebruikt worden. Wederom zijn deze oefeningen ook per keer dat u ze gebruikt weer te personaliseren.
Alle oefeningen binnen Fytek zijn voorzien van beeldmateriaal en een heldere beschrijving, indien van toepassing voor zowel links als rechts. Mocht u desondanks de beschrijving aan willen passen dan is dit mogelijk. Tevens is het mogelijk om deze aanpassing blijvend op te slaan zodat u dit niet steeds opnieuw hoeft te doen. Ook kunt u de wijzigingen delen met uw collega’s.
Een huiswerkoefenschema zal, zodra het verzonden is, blijvend opgeslagen worden in de geschiedenis van de patient. De oefenschema’s kunnen direct opnieuw worden geprint of gemaild. Maar ook kunnen de oefenschema’s weer gebruikt worden wanneer u bijvoorbeeld het aantal herhalingen wilt veranderen.