KinderFytek


 

Nieuwe module fysiosoft

KinderFytek

 

Fysiosoft heeft een nieuwe module, namelijk KinderFytek. KinderFytek is speciaal gericht op kinderfysiotherapie. Kinderfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. Het is wenselijk dat er ook voor deze specialisatie en doelgroep oefeningen zijn.

Wij als fysiosoft hebben hier niet genoeg kennis van, daarom hebben we de expertise van Kinderfysiotherapie praktijk Daanen en Derksen ingeroepen. In samenwerking met de therapeuten hebben we een kindermodule opgezet waarin specifieke oefeningen voor kinderfysiotherapie te vinden zijn. Hierdoor is het gemakkelijk om ook deze groep te voorzien van specifieke oefeningen.

     Meer dan 180 kinderoefeningen in de online omgeving

     Mogelijkheid om eigen oefeningen toe te voegen

     Gratis Fytek App voor patiënten

     Koppel Fytek moeiteloos aan uw EPD

     Nu drie maanden gratis!

 

 

Probeer KinderFytek nu drie maanden gratis!

U kunt nu drie maanden gratis gebruik maken van de module KinderFytek. Deze module wordt automatisch toegevoegd aan uw account wanneer u al klant bent. U hoeft hier zelf niets voor te doen. Wanneer u nog geen klant bent, kunt u vrijblijvend een demo-account aanmaken.

 

Wat kost KinderFytek?

Na deze proefperiode kost de module KinderFytek voor bestaande klanten € 2,- per maand per therapeut extra. Nog geen klant? Dan betaalt u € 7,95 per maand per therapeut. U krijgt dan de basismodule van Fytek (huiswerkoefeningen), de Fytek App en KinderFytek. KinderFytek is niet los verkrijgbaar. Altijd in combinatie met Fytek basis.

 

Start direct met onze Quick Guide

Al enthousiast geworden? U kunt direct aan de slag gaan met KinderFytek met behulp van onze Quick Guide. In dit document leggen wij de basisfuncties van KinderFytek uit.


 
 

KinderFytek is tot stand gekomen in samenwerking met kinderfysiotherapie Daanen Derksen