Trainingsschema’s

Eén applicatie voor het begeleiden van uw cliënten in de fitnessruimte. Zonder papier. Met uw eigen fitnessapparatuur.

Met de Fytek PLUS-module heeft u beschikking tot Trainingsschema’s. U kunt binnen enkele minuten een trainingsschema maken en berekenen aan de hand van gevalideerde testen (zoals 1 RM, Steepramp, Maximale Hartfrequentie Regel). Met behulp van een tablet kunt u uw cliënten alle aandacht geven in de fitnessruimte. Door uw eigen fitness apparatuur toe te voegen wordt het schema precies op uw apparatuur berekend.

 

exercisers-on-row-gx-and-synrgy360-xm-3166

FytekPLUS  kost 7,95 per therapeut per maand en wordt per 12 maanden gefactureerd. Hiervoor krijgt u Fytek huiswerkoefeningen & Fytek App + FytekPLUS trainingsschema’s. FytekPLUS is niet los verkrijgbaar zonder de Fytek huiswerkoefeningen.

Zoals u gewend bent van Fytek kunt u de schema’s mailen of uitprinten. Maar de grootste meerwaarde is dat u nooit meer hoeft te zoeken naar geschreven schema’s omdat alles digitaal, overzichtelijk voor alle collega’s terug te vinden is in Fytek.
De oefenzaal is het gedeelte waar u uw testen verwerkt, de vorderingen van uw cliënt bij houdt en snel kunt wisselen tussen de cliënten die in de oefenzaal aanwezig zijn.
In Fytek zijn de signature apparaten van LifeFitness opgenomen. Mocht u andere apparatuur in de praktijk hebben, geen probleem! Door uw eigen apparatuur toe te voegen, sluit Fytek naadloos aan op uw middelen in uw praktijk.
Ook bij trainingsschema’s kan er gebruik gemaakt worden van standaardtrainingen. Hierdoor heeft u in een handomdraai een schema opgezet voor uw client. Zelf kunt u ook weer de standaardtrainingen toevoegen.